Zsolt :: Sziasztok! Szerintem e téma nem mehet ki a divatból. Az ormus.hu oldalról rendelhető termékekről tapasztalata van valakinek? Szivesen Szivesen próbát tennék készítéssel is.. elszánt vagyok, e címen feltalálható vagyok: gomori81210@gmail.com

Krisz :: Immáron Magyarországon is elérhető az egyik legjobb minőségű ormus: www.ormus.hu

Csé :: Több indóformáció is érdekelne, illetve vásárolnék ilyen anyagot, személyes találkozásra is nyitott vagyok. - ponya.csaba@gmail.com

Sophie :: a zptech.net oldalán

Márk :: kérjem írjon akitől lehet vásárolni: bozsekmrk@gmail.com

Márk :: Üdv! Vásárolnék Ormust Tud segíteni valaki? Köszönöm!

Hewyy :: Él még az oldal?

Hewyy :: Lesz új tartalom?

Hewyy :: Él még az oldal?

JP :: Udv. Fures kerdesem, hogy az anyagot az oldalra milyen forrasbol nyerted..valamint tudnal e elerhetoseget adni magadra. Koszonom szepen.

Karian :: Üdv, Mindenkinek! Tud valaki segíteni, hol/kitől tudok ORME porhoz jutni itthon Magyarországon? Köszi

orgonit.om :: Ezzel foglalkozunk párommal, jó tapasztalatokkal. www.orgonit-om.eoldal.hu. Levelezés orgonit.om@gmail.com

fures :: 50% az nem tűnik nagy meggyőződésnek... egyébként meg a nagy kérdés az, hogy valódi ORME-t hogyan.

Bence :: szervusztok ! El meg ez az oldal ? Hihetetlen hogy hiszek ebbern az ORME-dologban, de total 50 % osnak tartom annak az eselyet, hogy ez hasznos, 50% ot arra voksolok, hogy a szimpla bevétele káros. Vegul is a faraok sem eltek meg csak 200 evet sem.

zoli :: e- mail jakab33@freemail.hu fényképek is vannak a trafóról ember nagyságú és már csak a nyák hiányzik de kifeküdtem...

zboszor :: Azóta ISP-t váltottam: zboszor@pr.hu

David :: Zoli, tudtommal így nem lehet előállítani, kell bele a nátronlúg, hogy ez a sóval együtt magnéziumhidroxid képződjön, ehhez tapad az ORME.

zoli :: na szedem, de jó e úgy hogy csak lúgos vízzel keverem melegités nélkül?Azonkivül van egy félig kész életenergia trafóm

daniren :: Most kezdtem el szedni a kapszulát..... örülnék több infónak a szedéssel kapcsolatban... arkangyal@lajt.hu

zboszor :: Én igen, saját gyártmányt Holt-tengeri sóból, majdnem egy éve. (most 2010.04.13 van) És lefordítottam az egyik Hudson-féle előadást magyarra. zboszor@dunaweb.hu

aranyos :: újra kérdezem: tudtok valakit, aki szed monoatomos aranyat?

Névtelen :: :SxD

Fontos!!! :: SENKI??? GONDOLTAM!!!

Fontos!!! :: Bem tud vaki ajánlani 1 ojan oldalt ahol az alkimia: keletkezése, használata, utohatása van + rajz???

rencer :: Ha bárki az orgon-generátorokkal kapcsolatban magyar nyelven tud valamit: rencer@euromail.hu

rencer :: Sziasztok. Én az orgon-generátorokkal kapcsolatban érdeklődnék. Készített-e már valaki ilyeneket? Tapasztalatok? Magyar fórumot szerettem volna találni a témáról, így jutottam el ide. Konkrétan evvel foglalkozó magyar oldalt ismer-e valaki?

aranyos :: van valakinek valódi tapasztalata a gyógyitó hatásáról? tehát szed valaki ilyen szert?

csiga :: sok minden van a világban amit újra fel kell fedeznünk. Leht, hogy egy álom segít,vagy egy hipnózis

csiga :: eszembe jutatta a régi egyiptomi és még ősibb gyógyítókrol olvasottakat

csiga :: sokat olvastam David Hudson által felfedezett anyagról, hiteles volt

csiga :: ha valki tud segíteni, írjon : ameta01@gmail.com

csiga :: van valaki a rendszerben vagy későn jöttem

csiga :: ilyen port hol lehet itthon beszerezni nagyo beteg fiatalembernek kellene

fures :: Ja, csak az a kérdés, hogy ennek a mennyiségnek a súlya (tömege) 50 mg marad-e. Ki tudja?

fures :: Szerintem, és az általam olvasottak szerint, a teljes arany mennyiség ORME állapotú lesz, tehát a teljes 50mg.

zoli :: Elnézést: Tehát van 50 miligramm aranyunk, finomitás után marad e 49miligramm arany és egy miligramm orme. Bár a válaszodból és hogy sokkal drágább az orme mint az arany sejtem hogy nem jön ki. Tehát mennyi orme nyerhető 50 mg aranyból?

zoli :: Fures légyszives válaszolj! 50 miligramm aranyból kijön finomitás után 1 miligramm orme?

fures :: Azért elmesélhetnéd. Rövid adagokban...

anita :: Nagyon érdekel ez a dolog.Tudományosan nem tudok hozzászolni,csak annyit hogy idáig úgy jutottam el,hogy 18évesen egy hipnózis során a galván elemekkel való gyógyítást említettem meg.hosszú lenne elmesélnem hogyan,de idegen civilizációval van kapcsol

Enikő :: Hihetetlen: mágnes terápiával foglalkozom, és ez a téma telitalálat. Még soha nem hallottam róla, de szeretném minnél mélyebben megismerni. Ez fantasztikus! Köszönöm. Enikő

Jenci :: Idéznék a leveléből:They now have a new improved formula available.It now has more monoatomic elements and contains David Hudson's orr (the original discovererof this special gold).This makes it more powerful in terms of Shakti. dudasjeno@freemail.hu

Jenci :: David Bousfield megengedte, hogy megadjam az elérhetőségeit, ha valaki szeretne tőle terméket vásárolni. Tehát: (bocs Jenci, ezt itt ne! ez nem az az oldal... fures.)

Jenci :: Sziaztok! Felvetm a kapcsolatot egy spirituálisan elkötelezett barátommal, akinek a "csoporttársa", David Bousfield "átvette" David Hudson megetegedése után a találmány kezelését. (Természetesen sokan mások is foglalkoznak ezzel az anyaggal.)

srobert :: minden érdekel

zoli :: bocs, úgy tér vissza az alapállapotba hogy 300 fok+ hirtelen lehűtés 20 fokra.

zoli :: helló fures, bár nem egészen az ormus hoz kapcsolódik, ismersz e olyan műanyagot amely 20 fokon folyékony 100 fok felé gumiszerű, 200 fokon kemény és háromszáz fokon visszatér a folyékony állapotba?

zoli :: Nekem csak az a furcsa hogy akkor miért nem olcsóbbak az orme elemek. persze a finomitás biztos rengeteg pénzbe kerül.

fures :: Nem fordítási hiba: a tudósok anyagarány-elméletei szerint az arany, irídium stb. előfordulásának kb. 10000x nagyobbnak kéne lennie a földön, mint amit jelenleg ismernek. Ez eddig fejtörést okozott. Persze, mert csak a fémes előfordulásokat ismerték fel. Most itt a hiányzó rész - ORME formában.

zoli :: Ezen elemek előfordulása mintegy 10000x nagyobb mint ezen elemek fémes előfordulása ez valami forditási hiba? nem forditva van?

zoli :: Az a legenda hogy egy meteoritból kovácsolták.

zoli :: Vajon a delhi vasoszlop orme?

zoli :: érdemes a planc k állandó körül olvasgatni,létezhet e 8 as formájú elektronszerkezet

fures :: G-ORME = gold ORME. Az ORME pedig Orbitally Rearranged Monoatomic Elements, vagyis pályamódosított monoatomos elemek.

zoli :: bocsánat: ORME

zoli :: mi az a g omre? csak nincs kapcsolatban a gravitációval?

fures :: pet látom linux Geckoval nyomulsz ami sajna nekem nem áll rendelkezésemre tesztelésre de tudom hogy nem standard. ezért néz ki neked szarul az oldal. firefox?

zoli :: kösz fures

fures :: zolinak: a készítés oldalon találhatsz infot arra, hogy hogyan lehet a sókat eltávolítani a csapadékból - angol, bocs.

fures :: zolinak: ORME elektrolízissel? Tudhatsz v-mit...

fures :: Mi bajod a lappal? Felül a fő téma fülek, baloldalt a linkek hierarchikusan, jobb oldalon a szolgáltatások. Mit szeretnél jobban áttekinteni?

pet :: kurva attekinthetetlen a lap csinalj mar vele valamit leci

zoli :: sziasztok arra is gondoltam hogy az elektrolizáló tartály oldalára szerelek egy mágnest ekkor az elektróda lagalján gyűlik ki az omre?

zoli :: sziasztok azt szeretném megtudni hogy a leirt csapadékból hogy lehet elkülöniteni tisztán az omre keveréket(úgy hogy a mgo és a cao ne legyen már benne.

fures :: Üzenhetsz itt.

nauszike :: Koszonom Fures! Olvastam a Griffin konyvet es amit abbol meg lehet tudni a laetrilrol azzal tisztaban vagyok. Mivel mar adom is anyukamnak, ezert sokkal inkabb erdekelnenek a vele kapcsolatos tapasztalatok. Anyut nem fogadjak egyetlen onkolgiai intezmenyben sem, igy kenytelen vagyok alternativ gyogymodokhoz folyamodni. Erdekelnenek az OMRME elemek is. Az alabbi cimre varok informaciot: mirea73@tvn.hu koszonom: Krisztina

fures :: A B17 egy ciános vegyület, állítólag szelektíven megöli a ráksejteket. Azért vigyázz vele! Külföldről kell rendelni.

nau :: Joseph! az oRME elemeken kivul tudsz tanacsot adni B17-et illetoen? megkoszonnem. Krisztina

nau :: anyukam nagyon beteg..szeretnek informaciohoz jutni: mirea73@tvn.hu

nau :: sziasztok! Engem is erdekelnenek az ORMUS elemek es a gyogyaszatban betoltott szerepuk..kaphatnek esetleg privat uton informaciot rola?

fures :: Joseph! Ez nagyon érdekes. Szívesen hallanék róla többet.

Joseph :: Tudsz adni elérhetőséget?

Joseph :: A G-ORME kémiai előállításával foglalkoztunk...

fures :: Szia Raclas. Sajnos a helyzet az, hogy ez nem Kalmopirin. Még senki nem tud semmit. A legtöbbet talán a Hudson-írásokból fejthetsz meg, ha tudsz angolul.

Raclas :: Szia! Segítsetek, melyek a megbízható termékek, melyik mit segít, hol lehet megrendelni?

fures :: Szia Joseph. Jó lenne többet tudni erről. Mit dolgoztatok együtt?

Joseph :: Ismerem a David Hudson-t, dolgoztunk együtt Californiában.

fures :: Itt lehet üzenni.